Zelenović pozvao Šarčevića da proveri validnost diploma četiri ministra

Ostavite komentar


    1. A čika – Mića sa Sega-Mega Trenda. On je najveće čudo. Rame uz rame ide i Univerzitet u Maloj Sugubini sa isturenim odeljenjem u Trbušnici..

  1. Proverite i diplome u policiji
    Kako mogu sega mega i alfa i razni TIMS studenti da budu nacelnici u policiji??!
    Sramota je na sta smo spali

    1. Pa samo su oni i ministri i nacelnici i drzavni sekretari i nevladin sektor .

  2. Ma ima ih na hiljade, BRE … to kada se pročulo o fakultetima, masterima, doktoratima … navalila sila da to ‘obavi’.
    Znači, ako smo 2006.-te godine imali 200 dr,disertacija ,a 2016.-te preko 2.000, to znači da smo najveća inetektualna sredina na svetu, BRE !!!
    …a kakav je doprinos nauci i praksi . vidi se – MOTAMO KABLOVE .
    Sa ministrom Đorđevićem sam sedeo više meseci u istoj firmi – čovek koji za sebe kaže da je ‘finasista’, a promašio je osnovne srednjoškolske teme ….TOLIKO, DECO MOJA, SPASA NAM NEMA, PROPASTI NEĆEMO !!!

  3. I Bratislav Gašić je završio pod čudnim okolnostima Ekonomski fakultet u Nišu pod stare dane.

  4. Ovo je problem koji ne obuhvata samo period SNS vec je jako dublji.Kad je demokratska stranka bila u koaliciji sa socijalistima nisu im smetale diplome.Postoji afera Indeks u Kragujevcu koja nije jos resena.Sve je ovo samo dozirana borba koja me uzasno nervira jer nije borba za uspostavljanja sistema vec samo za odstrel odredjenih ,ali zastitu njihovih plagijatora.U pravu ste Zelenovicu ali navedite bar nekog u Vasim redovima kojeg ste otkrili?

    1. Doći će na red i oni, nismo toliko lobotomirani. Ovi su trenutno hitniji problem jer vode državu u sunovrat, a sledeći nek dobro razmisle sa kojim će se kvalifikacijama kandidovati za državne i ostale funkcije

  5. Bilo bi dobro kad bi Zelenovic preuzeo vlast u Srbiji.
    Pogledajte kako domacinski vodi Sabac, raspitajte se kod sapcana kakav je lider i covek… Dobar momak.

  6. O diplomi Antica se zna da je zavrsio fakultet isto kao i Stefanovic, u Sava centru. Ponovo treba proveriti i ovu informaciju potvrditi

  7. U mojoj firmi svi direktori, šefovi završili su fakultete uporedo sa partilskom( čitaj udba) školom. Pa se ja čudim. A vi razmislite ko su vam nadredjeni. Meni se to dogadjalo pre 20-et godina. Traje to gospodo odavno zato i jesmo tu gde smo. Zato su svi narodi u ex ju i u krvi od nas pobegli.

  8. Proveriti i Rasima Ljajića gde je završio navodno medicinu. Svašta su svojevremeno pisale pojedine novine…A, možda ne bi trebalo preskočiti ni T.Nikolića, a ni Jorgovanku.

  9. Gospodin Zelenović navodi četiri sumnjive diplome u vrhu Vlade Srbije.
    Koliko je jasno da ti ministri nemaju diplome da kojima se lažno.kite, isto je toliko jasno da o tome sem Vučića niko drugi
    ne može da odlučujee .
    A i da se dokaže ,ništa se promeniti neće .
    To su njegovi stubovi vlasti …
    Druge nema niti ih može naći,, i zato se kula od karata ne sme cackati…

  10. Kad smo vec kod tih Diploma
    Ajmo Gospodo Svi diplome na videlo
    Nemoguce je da samo ovi na vlasti nemaju Diplome
    Pokazite i vi vaše pa da vidimo jeste li validni za buducu Vladu Srbije

  11. Mica Megatrend je izjavio da sest ministara ima diplome njegovog fakulteta. Da li iko veruje da je bilo ko od njih seo i naucio ijedan jedini ispit?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.