Zelenović: Što masovnije na izbore pa vlasti neće pomoći marifetluci, uslediće 6. oktobar

Ostavite komentar


  1. 17 decembar je važan datum za srbiju i treba da izađemo u što većem broju na izbore.

  2. Zeleni, nemoj se vraćati unazad. 6-ti oktobar se nije dogodio kako je trebalo. Posle izbora je 18-ti decembar i on mora biti uspešan, inače džabe smo krečili! Dakle ŽIVEO 18. DECEMBAR!

  3. – Dobra poruka glasačima !
    – A što se ovoga tiče „uslediće 6. oktobar..“, posle 23 godine zadrške moraće duboko da se ore.
    Onih 48 milijardera i 33.000 milionera koje pominje poreska nisu nastali posle 2000. nego posle 2012.

  4. Ne razumen zašto svi oni koji su primorani da glasaju za SNS i to moraju da dokažu slikom da bi zadržali radno mesto, jednostavno posle slikanja glasačkog lista ne poništu glas time što zaokružu i ostale opcije. Već je jednom pala vlast zbog belih listića. Kako se niko toga nije setio ranije, ne razumem. Molim vas širite ovu ideju na svim kanalima! To je van kontrole SNSa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.