Zelenović: U narednih nekoliko dana smeniti sve članove REM-a i izabrati nove

Ostavite komentar


  1. Ja zaista ne razumem ovog coveka,zali se na nedostatak demokratije a zeli na nelegalan nacin da smeni legalno izabrane clanove REM-a,eto nisam pametan

    1. Zašto bi i razumeo ovog čoveka kada je on na stotinu svetlosnih godina daleko od tvojih sposobnosti promišljanja. Demokratije ili ima ili nema, a REM samo fingira privid demokratije u medijima. Ljudi koji tamo sede su uhlebljeni od strane Vućićoida kako bi stvorili privid da je sve regularno. Ovo telo je opasnije od mnogih zato što žmuri i ne bavi se onim poslom za koji su plaćeni, a to je da tabloidizaciju medijske scene u Srbiji zaustave.. Tamo su instalirani loši ljudi, plaćenici bez morala.

      1. Pa,Zelenoviću vi ste birali te članove REM-a,kao što ste i doneli sadašnji izborni zakon,šta vam sad ne valja,a tada vam bio dobar i REM i izborni zakon?Zelenoviću pa ti si robijao za proneveru,i očekuješ da ti neko veruje,nisi osumnjičen kao Bastać,nego baš robijao.

  2. Zelenoviću, odakle tebi ideja da si u poziciji da bilo šta zahtevaš? Neko ko se ponaša tako kao što se ti ponašaš kao i tvoji prijatelji iz Saveza izgubilo je svaku vrstu legitimiteta. Traži smenu članova REMa a sam on drži pod kontrolom TV Šabac. Demokratija? Televizija na kojoj se osim Zelenovića i njegovih prijatelja iz Saveza ne može pojaviti niko drugi. Zelenoviću, kada ćeš objasniti zašto jedna lokalna televizija (TV Šabac) ima studio u Beogradu (u SO Stari grad) i čijim parama se ti finansira?

  3. ej dekokratija znaci da se i smene vrse demokratski po proceduri zemljace. ti si neki revolucionar. buduci drug tito.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.