Zelenović: Zašto je sve što rade Vučić i Vesić višestruko skuplje nego što stvarno jeste

Ostavite komentar


    1. Pa covek ti je obrazlozio sa svim dokazima, to su sve reci ,,“cenjenog“ nam predsednika i sve sto se desilo posle radova. A to sto je uporedio Sabacki trg sa Beogradskim svaka mu cast, da vide ljudi da „posteni“ naprednjaci kradu sakom i kapom.

    1. I novac je prelepo opran. A oćete li i vi botovi u ovo zlatno doba svi nositi te patike od 500€?

    2. ne treba niko da me ubedjuje kakve su cene izvodjenja – to je i moje licno iskustvo.A svako sa imalo integriteta koji je radio u toj struci, ce reci isto. Moje je iskustvo iz jedne drzavne firme u kojoj su se placale i tri puta vece cene izvodjenja od normalnih -i to sve otkako je doslo novo (citaj sns) rukovodstvo.

  1. Pa uradite nešto izgradite nešto jeftinije a ne samo stojite sa jezikom u ustima i kritikujete ovo ono nije dobro
    Predjite sa reci na dela
    Lopate u šake pa na posao

    1. Pa i jesu izgradili. Eno ti trga u Šapcu – veći od beogradskog, koštao deleko manje i završen neuporedivo brže. Lepota je subjektivna stvar, pa je bespredmetno raspravljati o tome koji je lepši, ali na šabačkom ništa nije moralo ponovo da se otkopava i raskopava, nikakve kocke koje su pre toga po prvi put u istoriji savršeno postavljene ne moraju da se obrću naopačke…

    2. Poceli i BOTOVI da razmisljaju kako treba… Lepo si rekao lopate u sake i da najurimo ovu bagru.

    3. Ti baš nisi čitao teks? Poredio je sa trgom u Šapcu koji je veći a rekonstruisan za 20 puta manju cenu.

  2. Bravo za text g.Zelenovica.
    Argumentovano i korektno.
    Razlog za visestruko povecanje troskova svih radova je UGRADNJA.
    To ce se verujem istraziti posle demokratskih promena

  3. Trg je baš lep i biće urađen kako treba. A Zelenović se sada bavi ciframa, a ne kaže kako je on postupao sa novcem šapčana.

  4. Za taj novac trg sa podnim grejanjem dovoljno je 2 stepena temperatura savske vode može da održava trg u prohodnom stanju,bez leda ili ti povratni vod grejanja preko eksčendžera -razmenjivač toplote,ne bi bilo padova ruku,nogu,zglobova….nema čišćenja ,kamiona,troškova odvoženja snega….jadno a skupo

  5. Uzeti kredit i napraviti zatvor samo sa samicama, i svu bandu, koliko god da ih ima, a ima ih, svakome dati priliku da izabere sprat i samicu u kojoj će biti. To je demokratija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.