Željko Mitrović ima poruku za Oliveru Zekić: Zabrane me samo inspirišu

Ostavite komentar


  1. Ovaj Mitrović je veoma ambiciozan, možda planira da se kandiduje za predsednika Srbije 2027. Što ga više kritikuju on sve više tera inat. Ali doći će i tome kraj.

  2. Rece covek „Pored toga što sam razvio tehnologiju koja će svetu biti poznata tek za ti do šest meseci, reših da Remu i Oliveri Zekić odgovorim na način kojim treba da shvate da nema tih zabrana koje mogu sprečiti brzinu tehnološke tv i video AI revolucije u kojoj sam trenutno jedan od svetskih lidera!“ wow, g. Mitrovicu pa vi niste za ovde i kako rekoste bolje bi vam bilo na mesecu tamo bi vas sigurno mnogo bolje razumeli i prihvatili sve vase inovacije, definitivno zemlja Zrbija je mala za vas, kako ste krenuli i vasiona ce vam biti mala. Samo napred, napredno i uzivajte u svom svetu. Ziveli

  3. Bravo Džex. Udri još malo dok možeš. Oćeš na kraju reći da je sve bilo šala?

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 9

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.