Ziberaj: Stranci neće moći da se mešaju u izbornu kampanju, ni Vučić neće moći na Kosovo

Ostavite komentar


        1. Prvo nisam bot. Drugo, na koji način misliš da možeš ti, ili prvorođeni da odeš na Kosovo ako ne sa pasošem.

    1. Slicno predsedniku Italije u Svajcarskoj. Moze uci kao gradjanin susedne drzave sa pasosem. Da nije takvih „patriota“ mogla bi vaziti i licna karta.

      1. Da tako je to kada su drave u pitanju, samo ta tvorevina na Kosovu nije nikakva drzava sto je jasno svima sa vise od dva grama mozga. I da, ne treba pasos gradjanima Srbije za ulazak na okupirano Kosovo, pokaze se licna karta. Za sada.

        1. Bravo, lična karta. Da je Kosovo sastavni deo Srbije, ni lična karta nebi trebala. Uostalom, ajde da se kladimo da će Kosovo uvesti prelazak iz Srbije na Kosovo samo sa pasošem najdalje kroz šest meseci.

          1. @Aleks
            Kao prvo, pokusaj da savladas pravopis, ne pise se „nebi“ nego „ne bi“, odvojeno. Kao drugo „ajde“ da se kladimo da ce ta tvoja tvorevina na Kosovu da nestane isto kao sto je i nastala.

        2. Ma da tvorevina je to, ali zato vi ste svetlo drzavnosti, kulture i prosperiteta. Samo vas krezubi ruse procentazu.

          1. Ajde bre Beni, idi u Spaniju na more kroz Rumuniju i Slovacku.
            Pa posle svrati do Kipra, Rusije i Kine.
            Aaaa, da….
            Vreme je da shvatite da ni za 100 godina nece biti nista bolje-samo gore.

  1. Istoria dosadasnjih odnosa Beograda i Pristine dok su Vucic i Taci na vlasti,govori da se oba dva megjusobno odrzavaju i hrane se jedni sa drugim,dok je Vucica bit ce i Tacija..jer zasto lagati narod o razvitku,ekonomi,sudstvu,pravdi,zdravstvu itd,itd..kad jednostavno drzimo na nisanu one druge i tu je „krivac“ za sve nedace, a brod svakim danom tone sve dublje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.