Živković: Nova stranka ide na izbore

Ostavite komentar


  1. Kombi stranka koja samo daje legimitet diktaturi. Sramota! On je pokazao koliko je sposoban kad je slučajno i nikada više bio premijer.

  2. Vaša borba, gospodine Živkoviću, nije za Srbiju, već samo za Vašu ličnu promociju i egzistenciju. Nikad nije kasno da radite posteno i živite od svog poštenog rada. I Vi i ostala “ stara opozicija“ morate da se povučete. Ima Srbija još uvek mlade ljude koji mogu da pokrenu ovu napaćenu Srbiju. Sklonite se , vi niste opozicija.

    1. Vaš slogan treba da je“borba da joś malo izdržim dok ne zastari prijava za vinograde“

    2. Gde su mladi da ih zamene? Naci cete ih kako bleje po kaficima, vecito studiraju, u SNS-u, svercuju po buvljacima ili su tamo daleko u zapadnim baustelama i kanalima… ili velikosrbuju na mrezama…

    3. Samo mi recite koji su to novi. Da nije Djilas, Ceda,Jeremic,Draskovic, Tadic, Seselj,Nikolic,Borko,Bosko,Lutovac, Zivkovic i njima slicni vec vidjeni. Pored njih ce ovaj Vucic da se navlada. Od njih niko neda mladim ljudima sansu da se istaknu. Razbili su celu opoziciju da bi oni bili celnici stranaka.

    1. Pa zašto? Treba da izađ! Ovo će biti njegovo poslednje učešće na izborima i poslednji mandat u Skupštini. Zar to nije fenomenalno za ovaj napaćeni narod. Da se napokon takvih oslobodi. Nadam se da će mu na listi biti i Šule. U Beogradu su se proslavili.

  3. Strasno. Covek koji ima zanemarljiv broj clanova u stranci, a koji je svojevremeno imao ogromnu moc u drzavi, ne shvata koliko je nhegovo vreme davno izgubljeno. Zasto on danas pomaze Vucicu, da li je ucenjen ili placen? Kao i mnogi drugi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.