Živković: Ostati u parlamentu 1Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Predsednik Nove stranke Zoran Živković smatra da opozicija treba da ostane u Skupštini Srbije, jer je to jedino mesto na kome njen glas može da se čuje uprkos tome što vladajuća koalicija nastoji da ućutka sve one koji ukazuju da nisu tačne tvrdnje o tome kako Srbiji dobro ide.

Živković je na tribini Nove stranke „Treba li nam parlament“ ukazao da vladajuća koalicija kažnjava poslanike opozicije i da im skraćuje vreme za raspravu.

Nije problem u tome što vladajuća koalicija ne prihvata predloge opozicije, objasnio je Živković i dodao da nigde u svetu opozicioni predlozi ne prolaze u parlamentu, ali da je problem u Srbiji to što vlast od parlamenta pravi „cirkus“.

„Oni (vlast) žele da nas ućutkaju i ako izađemo iz parlamenta ostvarićemo njihove ciljeve“, smatra Živković, koji je svoje opozicione kolege pozvao da dolaze na sednice parlamenta i da govore.

On je rekao da je uspeo u nekoliko navrata prethodnih dana da ministre „uhvati u laži“ i da objasni građanima da to što vlast govori nije tačno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari