Živković: Poziv za gostovanje na Pinku farsa, a ne otvaranje medija

Ostavite komentar


  1. Kada živković ne zovu na Pink on gađa i drvlje i kamenjem, kada dobije poziv opet mu ne valja. Sada je u nebranom grožđu ne zna sta da radi i kaze.

    1. Kao sto ste videli-zna sta da kaze. A ko je u problemu zbog Savamale, helikoptera, tetke iz Kanade,Krusika…znamo svi mi koji nismo botovi

      1. Vama su botovi svi koji su protiv SzS-a i sl.pomitikanata.A nema vecih botova od vas.Btw,ovde vlast traje 12.god.Tako Milosevic,tako DOS,tako ce i Vucko,dakle ovi izbori,pa do sledecih 2024.god.Tada ce,mozda,da predje cenzus,doci ce,po sili logike,neko nov, i jos uvek ,nepoznat,ali nece se vratiti ovi stari,do tada ce i SzS i Zivko biti zaboravljeni!

  2. ma super, samo da siguran sam da SNS posalje ovo parlamentarcima, kako Lutovac nece na RTS, nece na PRvu, kako zivkovic nece na Pink, kako Stefanovic nece u Cirilicu ni kod Djuke… i onda parlamentarci kazu, pa ne moze da podrzimo ove u bojkotu, kada su ovi foliranti i jedini razlog za bojkot je sto ne mogu da dobiju vise od 10% pa traze izgovore…

  3. Pink je privatna, a ne državna televizija,i ona ima uredjivačku politiku koju joj odredjuje vlasnik, tako da ovaj stav nema veze sa vezom.

  4. Ovi Djikijevi sve neke postenjacine boga ti,dobro da Djiki i Jeremija nemaju nijednu tetku u Kanadi…nego samo u Dubaiju…..ima se moze se…

    1. ZASTO BI ZIVKOVIC STRAHOVAO, IMA STAV, ISKUSTVO, DOBAR GOVORNIK, MOZE SA SVAKIM DA IZADJE NA VERBALNI MEGDAN, ALI SAMO LUD BI OTISAO NA PINK KOJI JE LJUDE IZ BIVSE VLASTI OBLATIO DO NEBA!
      AKO BUDE PAMETAN PA I ON BOJKOTUJE IZBORE, OSTALA OPOZICIJA CE DOBITI PO 1-2% PA CE SNS &11 STRANAKA DOBITI 95%. KAO NEKADA JEDNOPARTIJSKA VLAST.

  5. Evo opet se pokazalo da oni prosto nemaju nista da ponude. Kukaju kako ne mogu da kazu nista na TV. Sad ga zove na jednu od najgledanijih emisija, da kaze sta ima pred milionima posto je njima PINK najveci trn u oku jer ga najvise penzosi i Vucicevi glasaci gledaju i on kaze to je farsa. Pa moras da budesu u duelu sa nekim. Ovi opozicionari zamisljaju da budu fer izbori tako sto ce Vucic i SNS da se sklone, oni da pricaju, pricaju, pricaju ali sami bez ikoga da im protivreci (kao u Utisku) onda da se svi koji su sada na vlasti povuku i daju ostavke, da oni sednu u „prelaznu vladu“ i da onda naprave izbore na kojima Vucic i SNS nece ni ucestvovati. To su po njima uslovi za „fer izbore“. 🙂

Ostavite komentar


Politika

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO 10

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO

Priština nema nikakvu ozbiljnu nameru kada je u pitanju formiranje ZSO, a kako Komitet ministara Saveta Evrope nije doneo odluku o sazivanju vanrednog sastanka na kojem bi odlučivali o prijemu Prištine, ranija najava šefice prištinske diplomatije Gervale Švarc da će kosovske vlasti izraditi nacrt statuta ZSO i uputi ga Ustavnom sudu, neuspeo je pokušaj izigravanja dela međunarodne zajednice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.