Živković: Vučić je na Pinku kao u svojoj dnevnoj sobi

Predsednik Nove stranke govori za Danas o političkoj i medijskog sceni

Ostavite komentar


  1. Živkovićeva stranka nije pozvana ni u jednu grupaciju zato što joj je podrška toliko mizerna da nisu uopšte vidljivi, a sam Živković je toliki gnev naroda navukao na sebe da je to neverovatno. Mada videvši ponašanje člidera SzS u poslednje vreme, čudi me da i Živkovića nisu ubacili u taj svoj tužni skup

    1. Samo poredjenje SNS sa Hitlerom, Zivkovic dokazuje koliko mrzi SNS. Svaka diskusija je dalje sumanuta!

  2. Mislim da je ovo što ću napisati o g-dinu Živkoviću zaslužena ocena (dvaput sam glasala za njegovu stranku, taj drugi put bio je njegova šansa da se pred svojim glasačima iskupi za nepotrebne greške na prethodnim izborima).

    Čak ni ugledni N1 nije odoleo da ne pusti prostačko obraćanje g-dina Živkovića nekome ko je tada predsedavao skupštinskim zasedanjem. I nije prvi put – niti će biti poslednji, nažalost – da se navodno ugledni političar tako predstavlja javnosti. Kao neko ko Srbiji želi samo najbolje, uvek sam mislila da predsednik Nove stranke treba da bude političar koji je prevazišao dečije bolesti i postao zreo, razuman i uticajan zastupnik građanske Srbije. Nešto približno (ali – samo približno) aktivnosti i dostojanstvu Zorana Đinđića; koga često pominje kao uzor efektnog modernog političara. Mesto u sadašnjem sazivu skupštine dobio je na talasu uspeha Jankovićevog Pokreta građana, kada se mnogima činilo da bi baš nekadašnji zaštitnik građana mogao da označi promenu. Bio je – na plakatima – iza leđa g-dina Jankovića, pa je postao predstavnik ljudi koji misle drugačije od Predsednika.

    Pa, kako g-din Živković predstavlja one koji nisu ni glasali za njega, već za ideje Pokreta građana? Pošto je, mudro, ponovo dobio mesto pred kamerama, zaboravio je da zastupa glasače lepim vaspitanjem, suvislim predlozima i fokusiranjem na tačke dnevnog reda zasedanja. Ne prepucavanjima, dobacivanjima, prostaklukom nedostojnim pristojnih ljudi. Potpuno nesvestan utiska koji ostavlja i blamaže koja, indirektno, i građane čini pajacima, ne samo njega, g-din Živković se još postavlja kao neko ko je bitan, čije će prisustvo u nekom opozicionom savezu mnogo značiti (!?). Od srca bih savetovala da se vrati vinogradu, dosta nas je kompromitovao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.