Živković: Vučić pravi farsu jer je pogrešio sa Briselskim sporazumom

Povodom sazivanja hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost zbog dešavanja na Severu Kosova

Ostavite komentar


  1. vest od sutra: kako to pise da se sednica odrzava danas (a danas je ponedeljak) kad je sednica zakazana sa utorak?!

  2. Što se danas dešava u Srbiji huškanje širenje mržnje prema susjedima podsjeća na devedesete i eru Miloševića.

  3. Ovak izgleda kada izaberete nekog u koga ste zaljubljeni i ne vidite dalje od nosa .Izabrali ste coveka koji se ne razume u sve pore sastavljene jedno drustvo , covek koji nema jedan dan radnog staza na stvaranju dobra i proizvoda vec ste izabrali coveka koji je prvo radno mesto zapoceo u stranackom delovanju.
    Evo danas i juce ubiramo plodove jegove gluposti jer ni hyligan pa ni navijac nije moga da bude vec samo neciji potrcko koji ce donositi kokicei pivo na stadion.
    evo vam vase Srbije sa Vucicem novih desetine hiljada izbeglica iz mitrovice i okoline prekosutra ocekujte ove yabludjele iz crne gore mandica i ostale da se i oni presele u Srbiju i to ce biti kraj Srbije na celu sa Izdajnikom Vucicem.

  4. Priština pod oružjem. Zaključak – Srbija širi mržnju. Stvarno treba imati i malkice mozga i morala, a ne samo kuckati po slovima.

  5. ZSO mora da se formira i hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite zanašu državu i naš narod. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću an svemu.

  6. Vučić treba da se postara da se uvede sistem da ukoliko se državljanima srbije dogodi gubitak lične karte u inostranstvu da mogu istu oglase nevažećom putem DKP-a.

  7. Sta oce Zivkovic…ko nam je potpisao da se otvori granica izmedju Kosova i Srbije?
    Sram ga bilo,on ima nesto da kaze za Vucica.
    Pihhhh

  8. Dramaturg AV i dalje pravi i realizuje drame samo glupi ljudi ne vide da je sve opasniji za Srbe i narod…..

  9. Iskreno i sve snage podržavam svaki potez kojim bi srbima doneo neko dobro ali ovakva blefiranja vise neprolaze… Svi ali SVI su pročitali-prepoznali način-metod, našega Firera i nece da moze više… Nažalost…

  10. Vučić svakako nije dugoročno rešenje za Srbiju ali ovome ni sekund vlasti ne treba dati niti bilo.koji njegov savet poslušati!

  11. U tekstu se navode činjenice koje sadašnja vlast krije od šire javnosti. A predsednik se sada duri kao tinejdžer. Lepo kažu iz komšijske države: dok je Vučić na vlasti Srbija neće u Evropsku Uniju. Posvađani smo sa celim regionom. Zameram opoziciji što na vebalne napade ne odgovara na adekvatan način. Jurišnici iz SNS-a optužuju opoizciju da je, dok je bila na vlasti, uništila zemlju. Možda nisu bili sjajni, ali su Srbiju dizali iz prašine. Notorna je činjenica da je za vreme vladavine SPS-a i Radikala Srbija doživela uništenje. Ko je otpočeo rat, ko je doprineo da se uvedu sankcije zbog kojih je Srbija izbačena iz Ujedinjenih nacija, kada ni avion JAT-a nije smeo da poleti, ni sportisti da se takmiče na međunarodnim prvenstvima. Kada je proterano 250 hiljada Srba iz Hrvatske i preko 200 hiljada Srba sa Kosova? Ko je na kraju doveo do bombardovanja Srbije?! Pa ta ekipa je na vlasti i danas. I stalno ponavljaju kako su oni patriote koji spasavaju Srbiju. Strašno!

  12. Sandra,
    Pročitaj sama svoj komentar.
    Po tebi Srbi su proterali 250000 Srba i sami tražili bombardovanje.
    Stvarno lupaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.