„Znamo mi ko si ti, sad ćemo da te ubijemo“: Poslanik Jerković opisao detalje večerašnjeg napada nakon davanja iskaza policiji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Znaci krenule Vuciceve bande da batinama uteruju strah i stvaraju novi pokret za drzavu Srbiju a ti Petre si obican SNS kreten.

  2. Тако је било и ’90их па се завршило како се завршило.

  3. Vučićeva bagra, šta očekivati drugo osim da pokušavaju da nekog ubiju ili opljačkaju.
    Možda su na proveri za specijalne jedinice. Specijalni će razbijati glave za 300.000 din. onima koji su na minimalcu ili nekoj žalosnoj penziji, ako se požale na neku nepravdu. Valjda treba da sami sebi skinemo gaće i okrenemo pozadinu bitangama, na izvolte. E pa neće da može. Sve ima granicu pa i ljudsko strpljenje. Nije mi teško što sam siromašan i što mi je frižider prazan (ni Vučića nema unutra) ali nepravdu ne mogu i neću ni da gledam ni da trpim. Bolje da me nema nego da mi život prođe u ponižavanju.

  4. Ko u Srbiji veruje da mu mesto narodnog poslanika obezbedjuje „imunitet od prebijanja“ grdno se vara !

  5. Srbija kakvu većina srba želi I kakvu im neoradikal vučić sa odusevlhenjem obezbeđuje.
    Nije kriv vučić, on samo radi ONO što narod očekuje od njega

  6. Zanimljiva priča. Znači, jedan napasnik trči po Pionirskom gradu, znači u ograđenom prostoru za koji se danas ne zna kome i čemu služi i onda kreme da napada lica, prvo jedno a posle i ostala lica koja pomažu prvom licu. Jako zanimljiva uličarska priča.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.