Zorana Mihajlović: LDP nema šta da ponudi novoj vladi, SPS najmanje loš

Zašto bi Rusija podržavala jednog neuspešnog direktora kao što je Bajatović * Sve stranke sa naše liste, pa i Nenad Popović, prihvatile su kao cilj put ka EU * Očekujem da nastavim da radim posao koji sam do sada radila
Potpredsednica i ministarka u prošloj vladi govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Da, da … tako misli i ruski lekar.
    Što ste raspisivali izbore, da vas čovek pita ?? – da se iživljavate i još zašto ?

  2. Misljenje Zorane Mihajlovic je izuzetno sekundarno.Ona treba da se bori da se Vucic smiluje da joj pokloni neki od resora jer je dosada bila los radnik u funkciji koju je obavljala a ne da komentarise o LDP ili SPS-u.Namenjala se partija i partija,kao što je njen Dinkic a sad je "veliki stručnjak"da ocenjuje ko to ima i sta ima da ponudi novo.Nisam član nijedne od navedenih stranaka ali ona nema sta da traži u novoj Vladi.Nije ona za politikuJa ipak ovo govorim sa aspekta lica sa akademskim znanjem postdiplomskih studija.Treba da se pod hitno vrati svojoj struci,ako je uopšte(osim na papiru)ima.Hvala na prostoru!

  3. Boze, spasi nas od ove zene. Sve cega se dohvatila, propalo je. I Megatrend, i ministarstva i SNS.

  4. Mislim da bi je Vučić trebao postaviti za direktora umesto Bajatovića. Videćemo kako će ona voditi tu kompaniju. Ako Fiat smanjuje proizvodnju u Kragujevcu zbeog njenog nemara a država iz narodnog džepa plaća Italijanima zbog neispšunjenja ugovorenih obaveza onda je sve jasno…..Da ne postavljam mnoga druga pitanja…. Uvek je lako kritikovati nekoga i nešto da bi se pokrilo svoje nepoznavanje….

  5. Gospodja je jako agresivna u izjavama, a izuzetno impotentna u rezultatima.

  6. Srbija ima u svetu jedinstven put do slave i triumfa.Evo:
    l Boj na Kosovu
    2.I Svetski rat
    3.Vera u komunizam
    4.Vera u Vučića!
    Prve tri katastrofe smo jedva preživeli, ali ovu četvrtu – sumnjam!

  7. za margarin kazu "u sve se mesa", a za margarinku? sta vi kazete?

  8. Ako je Bajatovic los zasto ga gdjo ministarko niste smenili dok ste vodili sektor energetike?Ili Vam je neko naredio da to ne cinite.recimo Rusi?

  9. Eto dokaza kako i najmudriji među najpametnijima, gde spade uvažena Zorana, mogu da pogreše…
    Ima šta da punudi LDP … makar malo, makar kratko, makar za vrlo malo ljudi – zamajavanje da smo dobili "novu" vladu…SPS može da znači samo to da je čist banditizam bio i ostao, mada je naravno, s njima ili bez njih, to isti banditizam, ali oni mu dođu samo kao neka pismena potvrda, eto da imamo crno na belo…

  10. "Vučić pažljivo bira tim". "Poznato je da Vučić ne trpi pritiske".
    Zorana je, izgleda, preuzela Kesićevu ulogu tokom leta.

  11. Da li to znači da je SNS spreman da oprosti kriminal SPS-u, od zloupotrebe tendera do zapošljavanja starleta? Hvala na odgovoru.

  12. Ja ocekujem da neko pita gospodju kome je pokusala da pokloni 2000ha izuzetno skupocene drzavne zemlje na Zlatiboru.

  13. Ovo otezanje sa vladom se radi da bi što lakše pojeli ono što se ne jede,a moraju,bratko je stegao omču,pa što budu više odlagali,teže će progutati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.