Žujović: Zamrzavanje nije rešenje

Ostavite komentar


  1. Hoce li Zujovic da odgovara ako kososovski Srbi ne dobiju nista nakon sto Albanci dobiju sve tj. uclanjenje u UN i legalizaciju te njihove paradrzave na Kosovu? Hoce li Zujovic da bude garancija da ce Albanci da ispune ono sto budu obecali pre nego sto dobiju medjunarodni legimitet? Kako ce Zujovic ili Cedica ili neko drugi da nateraju Albance da postuju prava Srba? Da nece mozda Amerikanci, Nemci ili V. Britanija da budu garant? One iste drzave koje ne postuju ni R1244, ni kumanovski sporazum ni medjunarodno pravo i one drzave pred cijim nosevima se desilo etnicko ciscenej Srba na Kosovu a da prstom nisu mrdnuli? Imamo primer Hrvatske koja je u EU, clanica NATO-a i koja ne postuje ljudska prava Srba, kako ce to postovati jedna tvorevina koja nije u stanju da ispuni uslove za beli sengen i koja je po svemu najamnje 50 godina iza Hrvatske? Samo to neka jos objasni Zujovic.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.