Ej-Da ulazi u istoriju kao prvi robot na svetu koji će javno recitovati svoju poeziju

  Ostavite komentar

  Život

  Nova adenovirusna žutica ili vraćanje "imunološkog duga": U Srbiji još nije potvrđen slučaj "misterioznog" akutnog hepatitisa kod dece 7

  Nova adenovirusna žutica ili vraćanje „imunološkog duga“: U Srbiji još nije potvrđen slučaj „misterioznog“ akutnog hepatitisa kod dece

  Institut za javno zdravlje Batut poslao je dopis svim zdravstvenim institucijama u kom se insistira da prijave svaku sumnju ili potencijalni slučaj akutnog hepatitisa nepoznatog porekla kod dece. Ovaj dopis je usledio nakon nedavne sumnje da se na Institutu majka i dete u Beogradu leči devetogodišnji dečak koji ima hepatitis nepoznatog porekla, u stanju sličnom koje je zabeleženo na više od 230 slučajeva u Evropi i SAD.

  Naslovna strana

  10. maj 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Marko Nastić, di džej

  Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.