RERI: Bor najzagađeniji u 2019. godini, u još sedam gradova visoka zagađenost

Prikaz godišnjeg izveštaja o stanju kvaliteta vazduha u Republici Srbiji za 2019. godinu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Cak je i na Radio Beogradu 1, jutros, procurela vest o vapajima iz Bora, doduse 40 sekundi , a onda se trubilo o dogadjajima u Crnoj Gori , 40 minuta …!!

  2. Volela bih da se neko malo pozabavi i Pirotom. Naš divni grad, pun zelenila, sa prelepim kejom, ove godine non stop smrdi na gumu. Jedne noći sam izašla na terasu i toliko je užasno smrdelo, iako živimo daleko od „Tigra“, da nije moglo da se diše. Pogledala sam u pravcu fabrike i, pošto se dimnjak vidi, ma gde živeo u Pirotu, iz njega je bukvalno kuljao beli dim. „Tigar“ radi godinama ali do ove godine se nikada u gradu nije osećao ovakav smrad i zagušljivost. Molim nekog nadležnog da reaguje. Pošto verovatno neće, molim novinare Danasa da se uključe u priču i iznesu problem.

  3. Zagadjenost potice od toplana koje rade kao spalionice hemijskog otrovnog otpada.Inace koriste gas za rad,a u rezervi su kotlovi za mazut koji sad spaljuju otpad.Prosle jeseni je i Trivan rekao da otpada u buradima ima veoma mnogo u zemlji.Zasto bi neko zakopavao burad u njive i sta ce mu uopste.Znaci da su njive skladista odakle se u datom trenutku voze u toplane.Tu je zarada velika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Život

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.