Honor 70 5G: Telefon koji poseduje jedinstvenu karakteristiku - Solo Cut Mode 1Foto: Promo/Honor

Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji ponudio HONOR 70, novi model premijum klase iz N serije pametnih telefona, predstavljenog  na ovogodišnjem IFA sajmu.

HONOR 70 poseduje veliki broj inovativnih tehnoloških rešenja, čime je napravio iskorak na tržištu u svojoj klasi telefona. Među najznačajnijima je prvi u industriji Solo Cut Mode, režim pogodan za kreiranje video sadržaja uz pomoć kojeg veoma lako možete da odaberete heroja svoje priče.

Ova inovacija, za koju su zaslužni stručnjaci iz Centra za istraživanje i razvoj kompanije HONOR, omogućava korisnicima da istovremeno kreiraju grupni video, kao i video u kome je u fokusu samo jedna osoba. Zahvaljujući tehnologiji Person Re-Identification, ovaj režim analizira preko 10 karakteristika osobe, kao što su lice, kosa, odeća i držanje, kako bi prepoznao subjekat koji je u centru pažnje.

Kada se osoba u fokusu pomeri, na scenu stupa Person Temporal Tracking tehnologija i sve vreme prati određenu osobu.

Solo Cut Mode istovremeno može da kreira dva video zapisa visoke definicije od 1080P, a u čitav proces uključena je serija naprednih algoritama koji vode računa o detekciji ljudi, praćenju, autofokusu, efektima lepote i dvostrukoj stabilizaciji slike.

Algoritmima veštačke inteligencije omogućeno je da brzo procesuiraju sve ove podatke zahvaljujući  Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G 6nm čipsetu, koji pruža poboljšane performanse i omogućava rešavanje teških zadataka.

Honor 70 5G: Telefon koji poseduje jedinstvenu karakteristiku - Solo Cut Mode 2
Foto: Promo/Honor

Pored značajnih unapređenja i inovacija u vezi sa videografijom, HONOR 70 obezbeđuje najbolje fotografije u svojoj klasi telefona. Poseduje izvanrednu dvostruku glavnu kameru koja je opremljena, vodećom u industriji, kompjuterskom fotografijom. Ovu karakteristiku pokreće veštačka inteligencija (AI), kao i HONOR image Engine – rešenje kompanije HONOR za obradu fotografija, koje kreiraju fotografije i video snimke na najvišem nivou.

Glavna dvostruka kamera opremljena je senzorom IMX800 Super Sensing od 54MP, dok IMX800 senzor od 1/1.49 inča, prvi te vrste u industriji, poboljšava performanse fotografije i omogućava korisnicima da zabeleže dovoljno svetle i jasne fotografije. Ultra-široka i makro kamera od 50MP omogućava korisnicima da zabeleže krupne kadrove visokog kvaliteta, a prednja, Super Clear Selfie kamera od 32MP obezbeđuje kreiranje sjajnih i kvalitetnih selfija.

Honor 70 5G: Telefon koji poseduje jedinstvenu karakteristiku - Solo Cut Mode 3
Foto: Promo/Honor

Dizajniran da zadovolji sve zahtevnije potrebe korisnika, HONOR 70 je korisnicima u Srbiji dostupan u nizu zapanjujućih i modernih opcija, uključujući Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

HONOR 70 5G je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 2. septembra kod svih operatera i u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.999 dinara za verziju 8/128 GB i od 79.999 dinara za verziju od 8/256 GB.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari