Kvalifikacije za predstavnika Srbije na svetskom esports prvenstvu u Istanbulu od 12. do 14. avgusta 1Foto: promo

Nacionalne kvalifikacije za predstavnika Srbije na svetskom esports prvenstvu u Istanbulu biće održane od 12. do 14. avgusta.

Ukoliko ste spretan igrač Street Fighter -a V, Dote 2 i eFootball-a, a takmičenja su vaša pasija, onda je ovaj poziv savršena prilika za vas. Prijavite se za nacionalne kvalifikacije koje se održavaju od 12. do 14. avgusta i postanite predstavnik Srbije na svetskom esports prvenstvu u Istanbulu.

Drugo izdanje velikog internacionalnog esports šampionata – Global Esports Games u Istanbulu, Turska biti održano između 14. i 18. decembra ove godine, potvrdila je Globalna esport federacija (GEF).

Na šampionatu će se igrati četiri igre – Street Fighter V, Dota 2, eFootball 2022 i PUBG Mobile. Pored toga, biće organizovan i Dota 2 turnir za žene.

Za organizaciju nacionalnih kvalifikacija za GEG (Global Esports Games) šampionat zadužen je SESE, jedini zvanični savez esporta u Srbiji.

SESE za Srbiju već godinama unazad organizuje nacionalne kvalifikacije za sva svetska eSports takmičenja u svim kategorijama.

Prijave su uveliko otvorene i potpuno su besplatne!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.