Site name

Produžena trasa linije 94

Trasa autobuske linija 94 juče je, na zahtev građana, produžena i ona će umesto do Miljakovca saobraćati od Novog Beograda (Blok 45) do Resnika, saopšteno je iz opštine Rakovica. Zbog toga je u Ulici Edvarda Griga u Resniku izgrađena nova okretnica.

Piše: B. I.

19. novembar 2017. 23:23

Foto: Beoinfo

Inicijativu za promenu linije pokrenuli su građani Resnika i Avala grada ali i ostalih delova Rakovice i to molbom da se poboljša gradski prevoz produženjem postojeće linije.

Linija 94 kretala se od Novog Beograda (Blok 45) do okretnice u Borskoj ulici na Miljakovcu. Nakon produženja, linija 94 će se od okretnice u Borskoj dalje kretati sledećim ulicama: Borska-Miška Kranjca-Patrijarha Dimitrija, Oslobođenja Rakovice-Kružni put Kijevo-Slavka Miljkovića do novoizgrađene okretnice u Ulici Edvarda Griga (u blizini Doma zdravlja u Resniku).

Osim direktne veze sa Novim Beogradom, izmenjena linija će sada saobraćati kroz naselje Resnik i povezati neke od najprometnijih tački u naselju, dom zdravlja, vrtić, pijacu, školu sa ostalim delovima grada i opštine.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.