Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je prvog potpredsednika Vlade i lidera SNS Aleksandra Vučića na TV duel, kada je čuo da će on posetiti Vrbas u kampanji za izbore u toj opštini koji se održavaju u nedelju, 13. oktobra.


Čanak je u izjavi za javnost podsetio na sličnu praksu na svim dosadašnjim izborima u Vojvodini, kada su predsednici „beogradskih“ stranaka posećivali opštine u kampanji, a onda bi ih „zaboravili“.

– Za LSV svako od tih mesta je podjednako važno, jer mi živimo ovde. A u Vojvodini se sve teže živi. Zato pozivam lidere najvećih parlamentarnih stranaka sa centralom u Beogradu, sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem na čelu, za kojeg čujem da će danas biti u Vrbasu kada i ja, da upravo tu organizujemo TV duel na temu sve težeg života u Vojvodini. Ako ne u Vrbasu, onda bilo gde i bilo kada u Vojvodini, ali bez odlaganja – istakao je Čanak.

Podsetimo, prethodnih dana su pozive na TV duele razmenili Vučić i predsednik DS Dragan Đilas, a sličnu mogućnost su komentarisali i lideri LDP i DSS Čedomir Jovanović i Vojislav Koštunica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari