Fudbalskoj utakmici u kvalifikacijama za EP 2016. u Elbasanu između reprezentacija Albanije i Srbije sasvim sigurno će prisustvovati predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je albanski premijer Edi Rama „otkazao poziv“ Hašimu Tačiju, sazanje Danas u političkim izvorima bliskim vlastima u Prištini.


„Albanskom premijeru je u ovom trenutku važnije od politike da utakmica sa reprezentacijom Srbije prođe bez bilo kakvih incidenata i da on taj meč prati u društvu sa prethodno već najavljenim Aleksandrom Vučićem“, potvrdili su izvori našeg lista iz Prištine.

Isti izvor navodi da je Hašim Tači definitivno odustao od prisustva utakmici u Elbasanu, koja se igra u četvrtak 8. oktobra, da su o tome „već obavestili premijera Vučića iz kabineta albanskog premijera, te da je na njemu da donese odluku o dolasku na fudbalski meč“.

Iako je ranije najavio da će sigurno prisustvovati utakmici Albanija-Srbija, premijer Vučić je tu odluku odložio nakon što je saznao da bi utakmici mogao da prisustvuje i prištinski premijer Hašim Tači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari