Šešelj neće kod Nikolića na konsultacije 1Foto: Stefana Savić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas poziv Vojislavu Šešelju,predstavniku izborne liste Srpske radikalne stranke (SRS) za konsultacije po pitanju određivanja mandatara za sastav nove vlade, ali će na sastanak u ponedeljak ići zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović.

Razgovor je zakazan za ponedeljak 23. maja u 10.30 sati na Andrićevom vencu, a na vanrednoj sednici Predsedničkog kolegijuma SRS jednoglasno je doneta odluka da izbornu listu pored Šarovića kod Nikolića predstavlja i generalni sekretar Nataša Jovanović.

SNS: Koalicija SRS i DS

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je Demokratska stranka (DS), koju su građani na izborima kaznili za korupciju, već devet dana u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom (SRS) u opštini Stari grad. Laži, spinovanja i brojne manipulacije, kojima se DS koristi ne mogu poreći tu istinu, navodi se u saopštenju SNS. U saopštenju se navodi da se SNS bori za budućnost Srbije i svih njenih građana, za evropski životni standard, stabilnu i jaku Srbiju, što velika većina građana podržava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari