Kada god Oklahoma izađe na teren unapred se zna da će sva pažnja biti uperena na sjajnog Kevina Durenta. Posle neverovatnih 54 koševa koje je ubacio Golden Stejtu, ni Portland nije uspeo da zaustavi Durenta pa je upisao 46 poena, od čega 11 u poslednja tri minuta, i tako najviše doprineo pobedi od 105:97.

To je za njega bio osmi uzastopni meč na kojem je ubacio više od 30 poena, a uz njega istakao se i Redži Džekson sa 15 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je u Portlandu dominirao Lamarkus Oldridž sa 29 poena i 16 skokova.

Majami je posle poraza uspeo da se vrati na šampionski put i savlada Boston sa 93:86, čime je prekinut niz Seltiksa od devet pobeda. Lebron Džejms držao je konce u svojim rukama sa 29 poena, osam skokova i četiri asistencije, a pratio ga je Boš sa 16. To je bila 30. pobeda za Hitse ove sezone, a trenutno su drugi na tabeli Istočne konferencije gde i dalje dominira Indijana.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović predvodio je sa 14 poena Bruklin u pobedi nad Orlandom – 101:90. Istakao se i Endrju Bleč sa 18 poena.

Minesota je konačno slavila na gostovanju Juti, prvi put od 2009. godine, a Kevin Lav predvodio je goste sa 19 poena, 13 skokova i osam asistencija. Bivši igrač Partizana Nikola Peković ubacio je jedan manje od Lava za pobednički tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari