Site name

Hapšenje zbog trgovine kokainom

U opsežnoj međunarodnoj akciji pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i BIA, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i policijom i tužilaštvom Češke, uhapsili su u Pragu i Novom Sadu organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči za trgovinu kokainom.

1

Piše: Fonet

10. novembar 2017. 13:25

Foto: mup

Uhapšeni su R. C. (1954) iz Novog Sada, državljanin Crne Gore, S. P. (1977) i B. C. (1978) iz Novog Sada, J. C. (1958), državljanin Srbije i Mađarske i B. B. (1972) državljanin Srbije i Češke.

Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa u dužem periodu nabavljala i distrubuirala kokain na teritorijama Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemaljama.

B. C, J. C. i B. B. uhapšeni su u Pragu neposredno nakon primopredaje 8,4 kilograma kokaina, a istovremeno su u Novom Sadu uhapšeni R. C, koji se sumnjiči da je organizator grupe, i S. P.

Osim kokaina, policija je od petorice osumnjičenih privremeno oduzela oko 110.000 evra i više skupocenih automobila „porše panamera“, „audi A8“, „mercedes“ i druga vozila manje vrednosti.

Svi osumnjičeni koji su uhapšeni na teritoriji Srbije će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP. 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Sava Kovačević

10. novembar 2017.

Magična reč - izbori!