Site name

Novo ime biće narednih pet godina

Beogradska arena menja naziv u Štark arena

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija. Narednih pet godina Beogradska arena će zato nositi naziv Štark arena.

3

Piše: Beoinfo

Beograd 12. oktobar 2017. 13:29

Foto: kombankarena.rs

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene. 

– Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem. Na nama je da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana. Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje – rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva.

– Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark – simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni – rekao je potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vaše ime i prezime

12. oktobar 2017.

Štark nije domaća kompanija. Nekad je bila,sada više NE.

sigurno tvrde i da su društveno odgovorna kompanija

12. oktobar 2017.

Štark nije domaća kompanija, koga ovi foliraju. Soko Štark je bio domaći brend koji je prodat hrvatskoj Atlantik grupi i sada se više bavi marketingom, politikom cena, klasama kvaliteta za razna tržišta a manje jedinstvenim kvalitetom i mušterijama. Baš kao i ovi koji su im dodelili sponzorstvo. U Štarku grca srpska neškolovana sirotinja za male plate i to je klasičan primer izrabljivanja a ko god to prikazuje u ružičastom svetlu je saučesnik sa materijalim interesom.

Jovan

12. oktobar 2017.

A sto se vi snebivate i stidite da javno kazete da je Stark hrvatska firma ? Sto rekao ovejani majstor za baronisanje Dr Sinisa Mali , to je ime "naseg brenda" ! Nase a hrvatsko.