U Kladovu jajima gađali Sašu Radulovića 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

U trenutku kada je davao intervju za Televiziju Kladovo na otvorenom, Sašu Radulovića i novinarsku ekipu TV Kladovo grupa huligana gađala je jajima, javljaju iz DJB.

Kako tvrde u DJB, huligani su bacali jaja uz povike “Ua za predsedničkog kandidata Dosta je bilo, Sašu Kako se navodi u saopštenju DJB, Radulovića, članove predsedništva i poslanike DJB, kao i snimatelja TV Kladovo. Patrole policije, koja je nekoliko minuta ranije bila u blizini, u trenutku incidenta nije bilo, kažu u DJB.

“Nervoza među Vučićevim pristalicama očigledno raste. To se vidi iz činjenice da nisu u stanju da se kontrolišu. Strah od drugog kruga predsedničkih izbora u kom je Vučić pobediv, tera ih da fizički napadaju političke protivnike. Juče je na ulici napadnuta devojka koja je delila flajere u kampanji Vuka Jeremića, danas Saša Radulović i novinari, sutra ko zna ko”, navode u saopštenju DJB i poručuju: “Pozivamo Aleksandra Vučića da smiri strasti u svojoj partiji, da opozove nemirne klince i da ih drži pod kontolom. Nasilje je poslednji stadijum Vučićeve odbrane i on time jasno govori da je došao do zida. Pozivamo policiju da odbije da bude instrument u rukama jedne partije i jednog čoveka, da profesionalno radi svoj posao i zaštiti svakog građanina Srbije. Sigurni smo da policija želi da obavlja svoj posao bez pritiska, i da je policajce sramota što nisu bili u stanju da zaštite novinare i jednog predsedničkog kandidata koji je bio gost u njihovom gradu”. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari