Site name

Zukorlić protiv Ane Brnabić

Narodni poslanik Muamer Zukorlić rekao je za TV Sandžak da neće učestvovati u afirmaciji antiporodičnih vrednosti.

5

Piše: Fonet

18. jun 2017. 15:27

Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Upitan šta misli o Ani Brnarbić kao mandataru, Zukorlić je rekao da je Bošnjačka demokratska zajednica (BDZ) Sandžaka ušla u partnerstvo sa SNS sa vrlo jasnim programom i načelima oko kojih su se saglasili i na kojim će sarađivati.

"Postigli smo saglasnost oko nečega i naše partnerstvo se odnosi na to nešto, a na sve ostalo se ne odnosi. Među tačkama oko kojih smo se saglasili nema tačke afirmacije gej orjentacije ili afirmacijeantiporodičnih vrendosti", rekao je Zukorlić.

"Javnosti je poznato. Spremam sam na dnevnopoitičke, tačktičke i stilske kompromose, ali na kompromise na račun duhovnih i moralnih vrednosti i principa nikada neću pristati", rekao je Zukorlić.

 

 

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Данијела Матић

18. jun 2017.

Разуме се,он као и наша СПЦ не може неке ствари да прихвати!

Gubernator Klatimir Smutin

18. jun 2017.

U Ustavu Srbije jasno piše da je zabranjena diskriminacija građana na osnovu njihove verske,nacionalne pripadnosti ili polne opredeljenosti. Prema tome,gđa. Brnabić treba da bude mandatarka i premijerka ako ju je Predsednik predložio na osnovu svog mišljenja i njenih profesionalnih sposobnosti.A ovi njeni kritičari neka prvo pogledaju sebe u ogledalu.I onaj Palma.

Vlak u snijegu

18. jun 2017.

Smeta mu privatno opredeljenje jedne žene a ne smeta mu politička koalicija sa čovekom koji je o njegovom narodu,nesrbima i njemu lično izrekao sve i svašta ''''90-tih?! Zanimljivo...dosledno.

kasim Djurdjevic

19. jun 2017.

I sta ces da uradis po tom pitanju dragi poslanice Zukorlicu. zamrznuces svoj poslanicki mandat ili ne daj boze jos gore, dati ostavku na njega u slucaju da Ana bude premijer.

Miki

19. jun 2017.

Bravo poslaniče Zukorliću!