Site name

Fashion Selection i MegaCinema u Belexpocentru

Posle izuzetno uspešnog 30. Fashion Selectiona, održanog u konceptu ENTERtainment, koji u sebi objedinjuje modu, film i muziku, modna agencija Select, u saradnji distributerskom kućom MegaCom Film, priprema novi ENTERtainment, koji će se održati od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru.

Piše: Danas Online

13. oktobar 2017. 12:24

Fashion Selection i MegaCinema u Belexpocentru

Foto: Fashion Selection

Program će obuhvatiti celine Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

U filmskom delu programa ENTERtainmenta, Megacom Film će publici pružiti mogućnost da premijerno pogleda filmove "Roden", ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, i donosi priču o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim "Muzej nevinosti", film rađen po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji dan ENTERtainmenta ostavljen je film „Manifest“, u kome glumica Kejt Blanšet, izvodeći monologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstaviće Bata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović. Multibrend radnja Gente će premijerno predstaviti novi muški brend 4 Hands Milano, a jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.