Predsednici Grabar Kitarović pozlilo na misi 1Foto: EPA/ KESTUTIS VANAGAS

Predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović pozlilo je u nedelju na misi za domovinu u Zagrebačkoj katedrali koju je predvodio kardinal Josip Bozanić, a povodom oobeležavanja Dana državnosti.

Misi je prisustvovao državni vrh, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i predsednik Vlade Andrej Plenković.

Kako javlja N1, predsednici je na misi pozlilo.

„Želim da ovaj dan provedemo u pijetetu prema prošlosti i s optimističnim pogledom u budućnost, da se uhvatimo u koštac s demografijom, razvojem, obrazovanjem i tako dalje“, rekla je uoči mise Grabar Kitarović.

Njoj je usred mise pozlilo i morala je izaći. Portparol hrvatske predsednice rekao je da je sve u redu s njenim zdravljem, ali se na misu nije vratila. On je rekao da je predsjednici pozlilo verovatno zbog problema sa kičmom i da zato neće doći na prijem u Islamskom centru.

Prijem kod predsednice Hrvatske zakazan za nedelju popodne povodom Dana državnosti neće biti odgođen.

Pre nekoliko dana Kolinda Grabar Kitarović požalila na višemesečne bolove u vratnom delu kičme zbog kojih mora ići na intenzivnu fizikalnu terapiju, prensoi index. hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari