Milos Obradovic

U susret konferenciji o preduzetništvu "Startap – stani na crtu" 3
14.10.2022. 11:13

U susret konferenciji o preduzetništvu „Startap – stani na crtu“

U beogradskom hotelu Hilton 21. oktobra biće održana konferencija o startap preduzetništvu "Startap – stani na crtu" na kojoj će se okupiti više od 80 predstavnika regionalnih startap centara, preduzetnika, investitora, budućih startap preduzetnika, predstavnika institucija i medija.
Proizvodi iz uvoza poskupeli skoro 27 odsto 12
28.06.2022. 08:43

Proizvodi iz uvoza poskupeli skoro 27 odsto

Fizički obim izvoza u prva četiri meseca ove godine povećan je za četiri odsto u odnosu na isti period prošle godine, ali je ukupna vrednost izvoz povećana za 25,2 odsto. Razlika se odnosi na rast cena izvoznih proizvoda od čak 20,4 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku.
Mihajlović: Nemoguće da ostane ista cena gasa 14
18.04.2022. 10:10

Mihajlović: Nemoguće da ostane ista cena gasa

Na pitanje da li ćemo u maju kada se bude produžavao ugovor sa Rusijom o snabdevanju gasom dobiti istu cenu gasa kao do sada (od oko 270 dolara za 1.000 kubnih metara) Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike ocenila je na TV Prva da je to nemoguće.

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.