Bastać: Nova parking zona uvedena samo zbog hira večitog zamenika Vesića

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Pinokio preko svojih podguznih muva kaznjava gradjane Starog Grada i prikazuje i prebacuje loptu na opstinske organe, da bi izazvao nezadovoljstvo gradjana koji su uvek do sada bili protiv nazadog kadra. A sujeta, boliiiiii, i udara u bolesni mozak.

  2. Lepo. Za automobiliste. Ajde sad Bastać nešto i za pešake – razredi kafanske stolove, da možemo da prođemo ulicama. Sad je ostavljeno po pola metra prolaza, treba nam makar metar, da ne moramo jedni druge da sačekujemo jer nema mesta da se mimoiđemo.

  3. Problem sa parkiranjem u Beogradu je prisutan već nekoliko decenija. Nije moguće svugde izgraditi podzemne ili spratne garaže. Slažem se da svaki novi namet teško pada građanima, ali mora postojati neki red…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Beograd

Naslovna strana

21. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.