Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

„Kada ćeš da pokažeš sve knjige nadzora koje štite sve ove tvoje besmislene, preskupe i štetne radove u Beogradu? Kada ćeš da nam kažeš čija je firma preko koje si nabavio kocke na Trgu Republike? I kada ćeš da podneseš ostavku?“, upitao je Bastać.

Foto: Opština Stari grad

Bastać je na konferenciji za novinare u ulici Kraljice Marije, kazao da je u toj i u okolnim ulicama „već mesecima pakao za sve ljude“ koji tu žive ovde.

Foto: Opština Stari grad

„Domaćinstva nemaju vodu, ne postoje trotoari, preduzetnici razmišljaju da naprave svoje objekte. Sve to, jer je samo desetak metara odavde pukla cev koja je potopila jedan deo grada“, naglasio je on.

Bastać je poručio danas Vesiću i da neće graditi žičaru na Kalemegdanu i da mu to obećavaju građani Beograda.

„Ne postoji normalna osoba koja bi ušla da se vozi u toj žičari kada znamo da su kocke koje si nabavio na Trgu republike imale rok trajanja 10 dana i kada znamo da si poplavio jedan deo grada“, rekao je Bastać povodom najave Vesića da će gondola na Kalemegdanu biti izgrađena i da je neće zaustaviti “ histerija agresivne manjine“.

Foto: Opština Stari grad

Predsednika opštine Stari grad zanima i kada će Vesić da saopšti čija je firma preko koje su nabavljene kocke na Trgu republike.

Bastać je rekao da su funkcioneri te stranke danas pre podne odneli sa Trga Republike 28 kocki i ostavili ih ispred zgrade predsedništva, kako je kazao, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa porukom „Goran ti je lopov“.

Dodao je da su još 28 kocki odneli Vesiću.

Povezani tekstovi