Poslednja vest na tom portalu objavljena je dan posle izbora, i tiče se čestitke Siniše Malog Ivani Španović  za osvajanje zlatne medalje.To nekako navodi na pomisao da nije bitno što je ona svojim sjajnim performansom osvojila zlato, već je vest u tome da joj je Mali čestitao.

Mesecima pre toga pa sve do samih izbora, nadležni su grmeli sa raznih događaja. Od otvaranja dečijih vrtića do hotela Hilton, preko renovinarnih parkova, do izgradnje lajt šou pevajuće fontane na Slaviji, sve do dodele stanova za prognana lica. Bili su tu i događaji u vidu najava radova na mostovima, metroima, jarbolima, deponijama kao i obećanjima u vezi s Beogradom na vodi. Bar neko iz vlasti je sve do juče, svakodnevno posećivao radove ili prisustvovao nekom otvaranju, čime je skretana pažnja  sa onih koji su u teškim uslovima gradili, čije su dnevnice zaostajale, i koji su često neadekvatno isplaćivani. Na svim tim “događajima” su se postavljali kao da novac za “obnovu” vade iz svog džepa a ne iz budžeta koji finansiraju građani.

Izbori su završeni, funkcioneri mogu da “odmore” od silnih poseta, slikanja i davanja izjava za Beoinfo o svim svojim “veledostignućima”, na veliku žalost dela građana koji juče nisu imali prilike da se uz “zasluženi” sendvič informišu o tome šta su sve gradski čelnici za njih “učinili”.