Deo prihoda deci oboleloj od retkih bolesti 1Foto: Pixabay/Robert-Owen-Wahl

Od danas do nedelje 10. novembra u pojedinim McDonald’s restoranima biće organizovan Porodični vikend, u okviru kojeg će u McDonald’s restoranu na Terazijama u subotu, 9. novembra, od 13 do 15 časova biti organizovana berza igračaka, na kojoj će svi zainteresovani moći da razmenjuju igračke i tako dopune svoje kolekcije.

„Novembar je mesec u kome se obeležava Svetski dan deteta, pa smo odlučili da od svakog prodatog Happy Meal obroka u periodu od 7. do 20. novembra, kada je Svetski dan deteta, izdvojimo 10 dinara i sakupljeni novac doniramo Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti (NORBS) i to prvenstveno onim udruženjima koja se bave podrškom deci oboleloj od retkih bolesti. Dodatno, za NORBS ćemo tokom meseca novembra prikupljati novčana sredstva u humanitarnim kasicama u svim našim restoranima“ izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s u Srbiji.

McDonald’s je pripremio ograničenu seriju obroka Surprise Happy Meal, sa nekim od najpopularnijih igračaka iz prethodne četiri decenije.