Nakon krcate bašte SKCa početkom juna ove godine, koncerata u Moskvi, Amsterdamu i turneje sa velikim Arcade Fire, Repetitor dolazi pred samo finale sezone na Beer Gardenu da isporuči svirku koja se može opisati sa svega dve reči: eksplozija energije. Za nju će biti savršeno pripremljeni, budući da su na konstantnoj turneji već mesecima – što širom regiona, što širom Evrope.

Odmah sutradan, u subotu 11. avgusta još jedna eksplozija, ali emocija i ženske energije.

Ana Ćurčin je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji.

The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini. Anina muzika je uvek nežna i moćna, uglavnom tiha i melodična, ali često i bučna i ritmična. Leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Početkom 2016. objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom „Sketches of Belonging“, a trenutno snima pesme za drugi album. U međuvremenu je snimala i objavljivala muziku za pozorišne predstave, filmove, video igre.

Publiku će za prvi Anin nastup na Beer Gardenu rasplesati Sana Garić, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj ulici. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona, a među brojnim nastupima posebno se izdvaja pojavljivanje na prestižnom INmusic festivalu u Zagrebu.

Organizatori podsećaju da je ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu besplatan.