Foto: Opština Rakovica

Trkači su krenuli sa Ušća i trasom preko Brankovog mosta, Terazija, Slavije, Nemanjine, Gavrila Principa i ponovo preko Brankovog mosta ka Novom Beogradu, istrčali zadatu kilometražu.

Početak ove spektakularne sportske manifestacije i najveće trke na ovim prostorima označile su mlada talentovana teniserka Olga Danilović i zlatna olimpijka Milica Mandić, a trkače su bodrile brojne poznate ličnosti, podržavajući i promovišući trčanje i sport, naveli se organizatori.

Uoči trke svi trkači okupili su se u jedinstvenom Najk gradu, a specijalno iznenađenje bio koncert jednog od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima Marka Nastića.

„Izuzetno smo ponosni što iz godine u godinu nastavljamo da obaramo rekorde. Spektakularnih 15.000 trkača na ovogodišnjoj We Fly Belgrade trci najbolji je pokazatelj koliko je u našem gradu porasla kultura trčanja, a verujemo kako je upravo i ova trka, koja se održava već sedmi put, dala značajan doprinos činjenici da je Beograd definitivno postao evropska trkačka metropola“ naglasila je regionalna brend menadžerka kompanije Sport Time Jelena Dubovac.