Vesić: Završen put Boljevci – Obrenovac 1Foto: Pixabay/sumanamul15

Grad Beograd završio je gradnju državnog puta Boljevci – Obrenovac dugog 7,3 kilometra, vrednosti 151 milion dinara, potvrdio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić i naglasio da se, osim obilaznica oko Beograda, auto-puteva i važnih saobraćajnica, ne zaboravljaju ni manji putevi.

Ovaj put je posebno značajan za đake iz Surčina koji pohađaju obrenovačke srednje škole, rekao je Vesić za TV Pink i naveo da je uređen trg u naselju Boljevci, a da se sada uređuju trgovi u Dobanovcima i Jakovu.

Završili smo rekonstrukciju vrtića u centru Surčina za 300 mališana, kao i u Boljevcima za oko 100 najmlađih, izgradili smo fiskulturne sale u Bečmenu i Boljevicma, radimo ambulantu u Petrovčiću, uredili smo sale u domovima kulture u Dobanovcima, Boljevcima i Jakovu, a narednih dana raspisuje se tender za izgradnju fiskulturne sale u Dobanovcima. Na kraju, Surčin brzo dobija još jednu fabriku za preradu hrane, rekao je Vesić.

On je saopštio i daje Grad Beograd raspisao tender za izgradnju kanalizacione mreže u naselju Miljakovac u gradskoj opštini Rakovica, vrednosti od oko 110 miliona dinara naveo je Vesić, objavila je gradska uprava.

Vesić je podstio da je počela izgradnja prve faze sekundarne kanalizacione mreže u naselju Međulužje u gradskoj opštini Mladenovac dužine pet kilometara, a da će za drugu fazu sekundarne kanalizacije u Međulužju dužine 2,5 kilometara tender biti raspisan do kraja juna, a radovi vredni više od 180 miiona dinara počeće ove jesni.

Grad u petak raspisao tender i za izgradnju Železničke ulice u Lazarevcu, centralni trg u Lazarevcu uređuje se kako bi bio završen za Dan opštine Lazarevac 28. juna, a početkom jula biće raspisan tender za izgradnju vodovodne mreže u naseljima Arapovac i Mirosaljcima u Lazarevcu, najavio je Vesić

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Vesić: Završen put Boljevci – Obrenovac”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.