Hleba i mleka ima samo u šest ujutru

Feljton: PAD REŽIMA NIKOLAE ČAUŠESKUA1989. GODINE KROZ IZVEŠTAJE JUGOSLOVENSKIH KONZULARNIH I DIPLOMATSKIH PREDSTAVNIKA U TEMIŠVARU I BUKUREŠTU

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nepotreban članak, bez formalnog i bez simboličkog značaja u ovom trenutku. Ovo služi samo onima koji ne znaju ništa pametnije.

  2. Akcija znači, u 6 h, za hleba i mleko, kad bi se šalili.
    Očeličili su se znači, sa Čaušeskom i ušli u Evropsku Uniju. Ima šanse i za nas, Srbiju.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Burleske velikog diktatora 7

Burleske velikog diktatora

Tek što smo ušli u 2022, Filmski centar Srbije, kao i druge brojne ustanove i institucije, svojim aferama i skandalima nastavlja da "zabavlja" javnost, koja se još nije ohladila od medijskog linča vlasti nad rediteljem Goranom Markovićem.

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.