Opozicija u 26 slika

Mišljenje

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Surovo. Sviđa mi se. Ali i preoptimistično u pretposlednjoj rečenici. Srbija se trajno dehumanizovala. Samo deo nezadovoljnih smatra da je vlast odgovorna, a većina će udariti po nekom drugom.

  2. Gospodine Dikiću…uz svo vaše kazivanje o opoziciji…Molim vas vrlo kratko Vaše viđenje DS..njene politike u vremenu predstojećih ..brojnih…izbora u Srbiji.
    Čekam Vas u „Bez ustručavanja „!!!

  3. Jedan od razloga što je opozcija u Srbiji u takvom stanju leži i u autoru. Jer da je autor opozicionar i lekar, onda bi danima pisao o temi koja mu je bliska – zdravstvo. Da iz prve ruke izveštava iz bolnica i problemima u zdravstvu, zajedno sa svojim kolegama iz bolnica?! No, autor drži predavanja o crkvi, preko ekonomije i medija, do izbora. Što je najgore nije sam, već to rade i drugi. A.V. je trideset godina političar i ništa drugo i zato toliko dominira, jer nema šta drugo raditi. Poraziti ga može neko sličan njemu, sa ogromnim znanjem u politici, pravu i kako Srb funkcioniše. Ovakvi tekstovi su u stilu „daj da i ja nešto kažem i budem pametan“. Od toga nema ništa.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

9. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.