Vakcinacija kao političko pitanje 1

Poštovani,

Stvarno mi nije jasno zašto se upuštate u pisanje o vakcinaciji, a da druga strana nije dobila reč? O ovom listu imam najbolje mišljenje, a volim i PLJiŽ da gledam, ali posle današnjeg članka sam se neprijatno osećala kao kad vas neko drag izneveri. Zato, da ne bih dužila, pozovite na intervju dr Jovanu Stojković iz Beograda, koja je predsednica Patriotskog pokreta „Živim za Srbiju – dr Jovana Stojković“, da kaže nešto o vakcinama, ako imate iole demokratičnosti i želje za istinom. Ona nije za ukidanje vakcinacije, kako je optužuju, već za slobodu informisanog izbora kako je u većini evropskih zemalja (koji naša „demokratska“ AV Srbija ne dozvoljava).

Možda znate, a možda i ne, da je vakcinacija ne samo „zdravstveno“ već i političko pitanje. O tome možete pročitati u članku „Kada zdravstvena postane kriminalna politika“ dr Branislava Ristivojevića, dekana novosadskog Pravnog fakulteta.

Ako vas se sve ovo ne dotiče, ako više verujete dr Lončaru i S. Đukić Dejanović, dr Konu i dr Zoranu Radovanoviću, onda ništa. Zaboravite na ovo pismo.

Srdačan pozdrav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.