Tabloid čitaju i ministri i poslanici 1Foto: Pixabay/Sakurayim

U listu Danas od 4. decembra moju pažnju privukao je tekst u kojem je gospođa Marinika Tepić, najavljena kao potpredsednica SSP, nastavila sa iznošenjem tvrdnji koje pokazuju umešanost vrha države i njima bliskih ljudi u urušavanju vojne fabrike u Valjevu.

Raduje nas odlučnost gospođe Tepić da opisuje kriminal u poslovanju Krušika, i uzdržanost da pominje teze optužbe na račun vrha države u stavljanju cele namenske industrije pod šapu braće Vučić. To je, očigledno, izvan njenog zadatka.

Ipak, moramo priznati da je njen doprinos u razrešenju ove afere vrlo funkcionalan.

U tekstu gospođa Tepić tvrdi da ne čita magazin Tabloid, već da ga čita samo Aleksandar Vučić.

Potpuno je tačna njena tvrdnja da ne čita magazin Tabloid, jer da ga čita pokrenula bi pitanje zloupotrebe namenske industrije i njeno stavljanje u funkciju služenja finansijskim interesima braće Vučić i vrhu iz SNS-a. Ona se samo ograničila na Krušik, jer je to u funkciji podrške Aleksandru Vučiću da se obračuna sa ministrom Stefanovićem i njegovim ocem.

Ali, to je već u sveri političkog delovanja, koje ostavljamo po strani.

Naime, nije tačna njena tvrdnja da magazin Tabloid čita samo Aleksandar Vučić.

Da naš list čita nešto više ljudi, potvrđuju nastupi poslanika Aleksandra Martinovića, Vladimira Orlića, Aleksandre Tomić….. kao i ministri Aleksandar Vulin, dr Nebojša Stefanović. Očigledno je da to nije tačno, jer smo danima bili citirani od sagovornika na TV PINK-u, TV Prva, Studio B, Hepy televizije.

Kolporteri magazina Tabloid prodaju dan pre pojavljivanja broja na kioscima na Terazijama i Slaviji oko 300 primeraka. Iz Saveza za promene Srbije njeni najviši funkcioneri kupe 25 primeraka. Kolporteri njihova imena čuvaju kao poslovnu tajnu, ali tvrde da je reč o vrhu pokreta. Neki od njih su i dali intervju našem magazinu, tako da su makar taj broj pročitali.

Verujemo da su sakrili tu činjenicu od gospođe Tepić, stavljajući joj u zadatak da se strogo namenski obračuna samo sa fabrikom Krušik, ali ne i sa ostalim proizvođačima oružja, da do kraja ne naljute Aleksandra i Andreja Vučića.

Svaki broj magazina Tabloid proda se u 13.500 primeraka, a na sajtu ga pročita oko 70.000 posetilaca.

Predlažemo gospođi Tepić da ne počne da nas čita, jer smo teško štivo. Iznosimo činjenice o kriminalu vlasti, od kojih zaboli glava i nas koji pripremamo ove novine. Zato smo stalno u u stima gospode Vučića i članova njegovog kartela.

Gospođi Mariniki Tepić čestitamo na istrajnosti u izvršenju zadataka svoje partije.

Pomoćnik glavnog urednika magazina Tabloid

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.