Ubica opozicije a ne stožer

Ostavite komentar

 1. Treba da se oslobodi Marinike,koja radi indirektno za Vucica i SNS.Ima ona dobrih poteza ali pred izbore mora se voditi racuna da nekom ne promisljenom izjavom Djilas gubi glasove.

 2. Đilas nema kapacitet za lidera opoziicije ni drugi političari koji su bili na vlasti za vreme DS i DOS.

 3. Stožer opozicije može da bude neko ko je nov na političkoj sceni i nema nijednu aferu ni mrlju u karijeri, a pritom ne sarađuje sa Đilasom i ekipom iz bivše vlasti.

 4. Radoslave,u sustini,nisi los u proceni.Samo,cekamo srpske talibane,da razjurimo koruptivnu bandu.

 5. Interesantno da oni koji su protiv Vučića

  su za Đilasa

  dakle nije reč o promeni sistema nego u tome da oni koji nisu na vlasti pokušavaju da uguraju Đilasa kao starog-novog Vučića i da finansijski beneficiraju od toga

  najpošteniji i najbogatiji gradonačelnik Beograda
  je dovoljno da niko normalan ne glasa za Đilasa

 6. Jel’ ima nekog u opoziciji a da nije stožer?
  Mnogo je to poglavica na tako malo indijanaca…

 7. Pa hoce, vladace Vucic narednih 20 godina pored svih vas koji ste u opoziciji i non stop jedni druge potkopavate. Najgore je sto se zbog vas vise niko normalan i ne bavi politikom, tako da pametna opcija ne moze pobediti. Samo ce ludji od ovog doci pisle njega ns vlast.

 8. Konacno nesto pametno. Hirurski precozna analiza Djilasovog rada i nepocinstva, koji je celokupnu srpsku opoziciju kostao previse. Djilas kao stozer opozicije, to je Vuciceva vlast jos zadugo, kako ispravno zakljucuje Kena.

 9. U ovakvom vremenu, strahovite diktature i nepistojanja ikakve ozbiljne opozicije, ovakav tekst pomaže Veličanstvenom da vlada najavkjenih 20 godina. Ali je zato sujeta tekstopisca zadovoljena.

 10. Sluzba je sluzba a druzba je druzba
  Koga uopste briga ko je na vlasti
  Bitnobje da se posao ide

 11. Rušenje DS je počelo cepanjem stranke od strane Borisa Tadića a nastavljeno izborom Bojana Pajtića. Đilas je ipak neko ko je sa 18% na Beogradskim izborima udahnuo život opoziciji

 12. Ubica opozicije si zi Keno i slični koji svo vreme vodite borbu za primat u DS i opoziciji a ne protiv aktuelne vlasti. Zato vam i smeta Djilas jer zelite prvo mesto u opoziciji koje vam je on, nakon što ste ga srušili u DSu sada revanšistički oduzeo

 13. srbiji očigledno trebaju nove generacije političara, nemoguće je da u tolikoj zemlji nema niko da izadje na crtu covjeku, sem Dilasa ii Vuka…nemoguce..Mislim da upravoi on treba da se skloni i prepusti svoju ulogu drugim, mladjim, obrazovanijim i pametnijim ljudima..Mislim i da je sebičan…u krajnjem, ako ne vidi ,a vidi, da je njegov maksimum 17 posto , otprilike..

Ostavite komentar

Reakcije

Zavetnici! 10

Zavetnici!

Niti ste vi, Zavetnici, sreća Srbije jer nas vraćate vekovima unazad, niti, pak, može da nas usreći Probriselska opozicija, koja ne vidi gde se to rađa fašizam.

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.