Članica SNS ometala performans omladine Narodne stranke u Novom Sadu 1Foto: R. Balać

Vlast Srpske napredne stranke koju predvodi gradonačelnik Miloš Vučević više se ni ne trudi da pronađe koliko toliko smislen način za trošenje para iz gradskog i budžeta javnih preduzeća.

Najočitiji primer za to je dodela četiri miliona dinara firmi Montop HRS d.o.o u vlasništvu Marka Bosanca Bosketa iz kase JGSP „Novi Sad“, koji se izdašno dotira iz gradskog budžeta. Neverovatno je bizaran „projekat“ za koji je Boske krajem 2019. godine nagrađen sa četiri miliona dinara – za „usluge brojanja putnika na autobuskim stajalištima“!

Omladina NS predstavila je taj koruptivni posao u stilu „stripa Alana Forda koja je od JGSP dobila 4.000.000,00 dinara za usluge „brojanja putnika na stajalištima“!

„To je sramno i primer neverovatne koruptivne veze između gradonačelnika Vučevića i Marka Bosanca. Bilo bi mnogo poštenije da je gradonačelnik poklonio taj novac svom prijatelju nego što ga je pravdao na ovaj način“, kazao je predsednik Gradske organizacije mladih Narodne stranke Aleksandar Maksimović na performansu na Trgu slobode.

On je dodao da se članovi omladine NS prijavljuju da besplatno dobrovoljno broje putnike na stajalištima i tako uštede novac u gradskom budžetu.

Pored uobičajenih provokacija od novinara režimskih medija, na skup je banula Saša Stojanović u pratnji jednog nabildovanog momka, koja je predstavljajući se kao osoba koja je završila Akademiju SNS za mlade lidere i napala Maksimovića zašto podržava „politiku onoga koji ga plaća“.

Na pitanje Danasa gde je ta akademija SNS, ona je kazala da „raspitajte se, vi ste valjda istraživački novinar, znate gde je akademija i ko je osnovao i ko stoji iza svega“.

Pohvalila se da je članica SNS, ali nije želela da pokaže člansku kartu. Odmah potom „dvočlana delegacija SNS“ se udaljila i sve se ipak završilo mirno.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Članica SNS ometala performans omladine Narodne stranke u Novom Sadu”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.