Godfri: Bojkot Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara nije rešenje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Problem je u tome što razgovora nema. Brnabić, recimo, nije htela da se izjasni o napadima na KRIK. Kada su je na grupi direktno pitali, ona je ćutala. Kao i ministarka. Isto je bilo i sa drugim slučajevima napada na novinare, u koje je umešana država, BIA itd. Tužilaštvo ništa ne radi u tim slučajevima. Kako da razgovaraš sa Vladom Srbije dok predsednik države, premijerka i svi u Skupštini neprestano napadaju medije i novinare? Tako da se ne možeš napustiti razgovor koji ne postoji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Osuđenik za ratne zločine Vladimir Lazarević počasni građanin Panteleja 7

Osuđenik za ratne zločine Vladimir Lazarević počasni građanin Panteleja

Skupština opštine Pantelej donela je odluku da penzionisani general Vladimir Lazarević, komandant Prištinskog korpusa u vreme oružanog sukoba na Kosovu i Metohiji, koji je u Haškom tribunalu osuđen na 14 godina zatvora zbog zločina protiv čovečnosti, bude proglašen počasnim građaninom te niške gradske opštine.

Naslovna strana

5. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.