Jefitinije na gradski bazen u Kraljevu 1Foto: Z.Nikolić

Prema odluci Upravnog odbora ovog javnog preduzeća cena dnevene kupališne karte je za 50 dinara jeftinija nego prošle godine i iznosiće 200 dinara.

Prema istoj odluci cena sezonske karte je ostala nepromenjena i iznosi 4.000 dinara a novina je ukidanje poludnevne karte koja je prošle godine, važila za ulaz posle 15 časova i iznoosila je 150 dinara.

U novoj sezoni nemamo značajnijih infrastrukturnih poboljšanja na bazenu, ali ćemo insistirati na nivou kvaliteta vode i usluge , uz posebno apostrofiranje higijene na objektu.

Uoči jubilarnog 30. „Veselog spusta“, koji bi trebalo da se održi 30. juna na bazenu će biti organizovane „ Igre na vodi “ rekao je danas obraćajući se medijima Zoran Knežević, direktor SC „Ibar“.

Na bazenu je , inače , pre dve godine urađen remont pumpi za vodu i postrojenja za prečišćavanje vode a sanirane su i zaštitne ograde.

Tobogan montiran prošle godine, namenjen isključivo plivačima, biće tehnički pregledan u petak pa se očekuje da ,sa svojom stazom dugom 20 metara i visinskom razlikom od 8 metara, bude svojevrsna atrakcija gradskog bazena u Kraljevu.

Kupačina na bazenu biće na raspolaganju plažni bar, ležaljke i kabine za presvlačenje a u saradnji sa zakupcima ugostiteljskih sadržaja biće obezbeđena i muzika.

Otvaranju bazena predhodiće u petak 14.juna , Dan otvorenih vrata kada će svi posetioci moći besplatno da koriste sadržaje na gradskom bazenu u Kraljevu.

Tekst i fotografije:Z.Nikolić