Foto: EPA / ROLF VENNENBREND

Po statistici koja je objavljena na portalu Socialbakers, ljudi iz Srbije na Tviteru najviše prate Novaka Đokovića. On im oko 8,5 miliona pratilaca.

Među prva tri našli su se i Ana Ivanović sa 2,8 miliona, kao i Vlado Georgiev sa blizu 630.000 pratilaca.

Korisnik kom najbrže raste broj pratilaca, u poslednjih 24 časa, je pevačica Jelena Karleuša, koju je u ovom period zapratilo skoro 2.000 ljudi. Među prvih pet po brzini rasta pratilaca su i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i novinarka Tatjana Vojtehovski.

Foto: Screenshot/www.socialbakers.com

Na Fejsbuku je takođe Novak Đoković na prvom mestu po broju pratilaca sa skoro 7,1 milion od kojih je 778.000 lokalnih fanova. Stranica Texas HoldEm Poker našla se na drugom, a na trećoj poziciji našla se Dnevna doza lepog.

Među profilima koji najbrže stiču pratioce, u poslednja 24 časa, na prvom mestu ponovo je Jelena Karleuša , na drugom je Chipsy, a iza njih našli su se Kurir, NOIZZ Food.rs kao i Dnevna doza lepog.

Profil Novaka Đokvića je jedan od najpraćenijih i na Instagramu, gde ima oko 4,9 miliona pratilaca. Takođe Jelena Karleuša sa 1,9 i Ana Ivanović sa 1,5 miliona su pri vrhu liste i na ovoj društvenoj mreži.

 

 

View this post on Instagram

 

The Rocket’s 50th anniversary 🏆 @australianopen 🙌😁😆🚀

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Povezani tekstovi