Krov nad glavom: Vojna policija i izvršitelji došli da prisilno isele porodicu Lalović (VIDEO) 1Foto: Združena akcija "Krov nad glavom"

Vojna policija i izvršitelji su jutros u 9.30 časova nenajavljeno došli da prisilno isele porodicu Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici 24 na Bežanijskoj kosi, po deseti put u nekoliko godina, saopštila je Inicijativa Krov nad glavom.

Ukoliko danas budu iseljeni, ostaće na ulici u jeku virusne pandemije, a penzionisani pukovnik Gojko Lalović preti da će se zapaliti benzinom ukoliko pokušaju da ga izbace na ulicu.

Lalović je 2005. godine nezakonito penzionisan, a Ministarstvo odbrane već 14 godina odbija da izvrši sudske presude kojima je vraćen na posao.

Zato što su ga nezakonito oterali u penziju, pukovnik Lalović nije mogao da podigne kredit i da otplaćuje učešće za stan koji je dobio od vojske, zbog čega ga sada Ministarstvo odbrane uz pomoć izvršitelja i policije izbacuje na ulicu.

https://www.facebook.com/zakrovnadglavom/videos/197989651558413/UzpfSTE1NTI0Nzg0NTA2NzA5ODo2ODA2MzA5NzU4NjIxMTM/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAbf_X1q-Z2T2x2zCH74XBa8U_dagCeGu-Qv2IoLZQi2EilJEsvvK7Q6R4M57AXM4Dpgk3QNewO5Qik

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Krov nad glavom: Vojna policija i izvršitelji došli da prisilno isele porodicu Lalović (VIDEO)”

  1. Iseljavanja su suspendovana za vreme pandemije, o cemu se ovde radi?
    Od kada Vojna policija iseljava i bavi se imovinskim poslovima?

  2. Vojskom rukovode kriminalci, u vojnom zdravstvu covek koji na nabavkama lekova i reagenasa krade milione evra unapredjen!!!

    • Ja sam protiv izvrsitelja uli oni su poceli sa radom u vreme zute bande ta ista banda je suspendovala 2005 god.gispodina pukovnika i sada kazite iskreno zar zuti nisu kdivi

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.