"Levijatan" pokušao da prekine skup Marinike Tepić u Kragujevcu (FOTO/VIDEO) 1Foto: Z. Mišić

Pokušao je prava reč jer je njihovu sabotažu zamišljenu tako što su trubili automobilskim sirenama i dobacivali provokacije okupljenim građanima, verovali ili ne momentalno prekinula policija.

Odmah negde posle 18 sati, na skupu u kragujevačkoj Pešačkoj zoni u Ulici kralja Petra Prvog koji je bio zamišljen kao predstavljanje Marinike Tepić Kragujevčanima „Plana za Dan posle“ pojavila su se tri automobila (BG i KG registracija) sa zastavama, koji su se zaustavili bez obzira što su na raskrsnici.

Vozači i suvozači su počeli da dobacuju okupljenim građanima i da ih vređaju. Na staklima vozila bili su jasno uočljivi natpisi „Levijatan” sa prepoznatljivim znakom.

"Levijatan" pokušao da prekine skup Marinike Tepić u Kragujevcu (FOTO/VIDEO) 2
Foto: Z. Mišić

Policija je odmah reagovala (doduše, prvo vozilo je uspelo da pobegne) izvela ih iz automobila, legitimisala i privela. Pripadnici policije odvezli su vozila koja su ostala posle njihovog odvođenja.

"Levijatan" pokušao da prekine skup Marinike Tepić u Kragujevcu (FOTO/VIDEO) 3
Foto: Z. Mišić

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić nije reagovala na ovu provokaciju izjavivši „da je nije ni primetila” i da je „mislila da neko nešto slavi pa trubi iz automobila”.

– Na žalost, te podele, posle kriminala i korupije, su najveći problem koju je ova vlast stvorila u našem društvu. Što se delimo na „ove” i „one”, „jedne” i „druge” bio je njen jedini komentar na neuspelu sabotažu „Levijatana”.

Nada i optimizam kojim sam okružena, doprineli su da ne vidim te nesrećne prizore i pokušaj da spreče moj razgovor sa novinarima i građanima. Mi znamo da su oni batina Aleksandra Vučića, kao što je bio i Veljko Belivuk. Mi znamo da su oni, nažalost, plaćene patriote koje se nalaze na povocu partije i bratije, koja ih stvara, neguje i štiti od zakona i da bi sutra mi od njih trebalo da se uplašimo, rekla je Tepić.

Ona je istakla da se SSP neće povlačiti pred takvim pokušajima zastrašivanja. Nema nazad, nema odustajanja i ne postoji način da se bilo ko od nas zastraši. Mislim da partiju i bratiju najviše nervira što im dišemo za vratom, što im ne dozvoljavamo da zataškaju sav kriminal i korupiciju u kojem se ova naša zemlja davi otkad su a vlasti i zbog toga nećemo stati, naglasila je Tepić.

Posle intervencije policajaca u civilu Marinika Tepić je po planu nastavila da razgovara sa Kragujevčanima, odgovara na njihova pitanja i promoviše „Plan za Dan posle“.

 

SSP: Iza napada toji SNS

Sa ovog mesta želimo da pošaljemo poruku vlasti da se nismo uplašili i da znamo da SNS stoji iza slanja Levijatana, kao i da su oni SNS-ova kriminalna ekspozitura. Nemate vi dovoljno huligana da utišate gkas slobode i pravde, kažu u kragujevačkom SSP-u.žpovodom incidenta, a prenosi portal Glas Šumadije.

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “„Levijatan“ pokušao da prekine skup Marinike Tepić u Kragujevcu (FOTO/VIDEO)”

  1. Postigli su kontra efekat
    Za skup ne bi čuo niko ko nije bio lično tamo ali je vest o incidentu obišla sve društvene mreže.
    Marinika treba da im plati ručak i da za gorivo, ovo što su odradili je bilo kao poručeno i apsolutno joj ide u prilog i odgovara.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.