Milenijum tim tužio aktivistu NDBG, traže 100.000 evra 1Foto: Medija centar Beograd

Kompanija Milenijum tim podnela je još jednu tužbu i to protiv aktiviste Inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića, koga terete za nanošenje štete ugledu i žigu firme i to u iznosu od 100.000 evra, prenosi portal Nova.rs.

Isti iznos na ime odštete, ova firma je u tužbi tražila i od nezavisnih medija koji su pisali o poslovima koje „Milenijum tim“ dobija od države.

„Stigla nam je nova tužba od Milenijum tima. Ovoga puta tuže mene za nanošenje štete ugledu i žigu kompanije u iznosu od 100.000 evra. Tim povodom organizujemo konferenciju za medije sutra/utorak 22.6. od 10 časova ispred sedišta kompanije Milenijum tim, ulica Žanke Stokić 39″, objavio je Veselinović na Tviteru, a prenosi Nova.rs.

Taj portal podseća i da je to druga tužba Milenijum tima protiv Ne davimo Beograd. Prva je podneta u aprilu i to radi naknade materijalne štete u iznosu od skoro 12 miliona dinara, zbog objavljivanja teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje istraživačko-razvojnog instituta Goša i izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa na istom mestu.

Pomenuta kompanija tužila je i internet portale Info Vranjske i Jug Press, list Danas, televiziju N1 i portal Nova.rs, tražeći uglavnom 100.000 evra po svakoj tužbi.

Portali su tuženi zato što su prenosili izjave nekih opozicionih političara sa konferencija za medije ili njihova saopštenja. Funkcioneri Narodne stranke su optuživali su „Milenijum tim“ za koruptivne poslove, a mediji, koji su uglavnom prenosili agencijske vesti, tuženi su jer, kako se navodi, nisu zvali kompaniju „Milenijum tim“ za komentar.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Milenijum tim tužio aktivistu NDBG, traže 100.000 evra”

 1. Gradjani moraju da znaju ko su vlasnici firmi,investitori iz inostranstva itd.
  Vesic mora da odgovara i da mu se zabrani bilo sta da radi u Bgd.
  Da li cemo svojim telima braniti pravo na zivot ,imovinu.
  Imamo primer Bgd- na vodi,Blok37, parkice,secu drveca ,parking u Zemunu ,Monu na Dorcolu,Sapica ,a ,tek planove za Gondolu i ostale sumanute ,ali za njega i bratiju vrlo isplative poslove.
  Svi znamo da oni nece ziveti u Bgd- u i Srbiji.( evo Jesic u Austriji,gde je Dinkic,Ministar Tomica Milosavljevic,Djelic,za Miru Markovic i sina znamo ,Tomu Diplomu ….)
  MORAMO USTATI,SVI USTANAK ,je jedini put da opstanemo i odbranimo osnovno pravo na ZIVOT.

 2. Još jedan perfidan pokušaj da se svima „začepe usta“. Čudo nisu tužili rimske medije jer su i neki od njih preneli ta pisanja. No doći će kraj i ovoj diktaturi pa ćemo videti onda ….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.