Ministarstvo: U slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta 1Foto: Južne vesti / Predrag Blagojević

Komisija Ministarstva zdravlja ocenila je u vanrednom inspekcijskom nadzoru u Kliničkom centru Niš da nije bilo propusta u lečenju doktora Miodraga Lazića koji je preminuo od posledica infekcije korona virusom, saopštilo je danas to ministarstvo.

Kako je preneo je RTS navode Ministarstvo zdravlja, Kliničkom centru je naloženo da organizuje i sprovede vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića.

Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.

Ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela je prijavu protiv dva lekara zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.

Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica koronavirusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.

Ćerka Miodraga Lazića, poznatog ratnog hirurga sa prostora bivše Jugoslavije i bivšeg direktora Urgentnog centra Niš, koji je preminuo 14. aprila od Kovida 19, podnela je prijavu inspekciji Ministarstva zdravlja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Ministarstvo: U slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta”

  1. Uvek tako kažu sve inspekcije i ministarstva: Nije bilo propusta. Oni su svi uvek u pravu, žrtva nije nikad u pravu.

    • NE neverujem!Loncar je Taj Koji stiti lekare meni je licno zdravstveni inspektor B.D. rekao „moj zadatak nije da utvrdjujem kako je vasa majka umrla ja moram da STITIM STRUKU“ I tako SE ponasao! Nadzornice iz Novog Sada J.N I S.S. na pitanje zasto nisu unele dokaze u Izvestaj rekle „da je to njihova vanredna aktivnost I da rade u dogovoru sa MINISTARSTVo m ZDRAVLJA“

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.